Copyright 2019 - Köszöntjük honlapunkon.

Ajánló

Neveljünk együtt!

Miért mesélj

minden nap

gyermekednek? 

Mini kiállítás

Zsirai-Kiss Janka
rajzai
______________

A hónap verse, dala

Hogy a csibe, hogy

A hónap fotója

Megérkeztünk!

Ismét különleges élményt nyújtottak csemetéinknek a Bartók Béla Zeneiskola Gotthardos növendékei, akik Pulay Teréz tanárnő vezetésével ellátogattak hozzánk, és nagy szeretettel mutatták be hangszereiket, és hangszeres tudásukat. A klasszikus hangszerek felismerése még egy kis segítséget igényelt, de az elhangzott gyerekdalok felismerésében már jeleskedtek ovisaink. 

 

Az ámuló tekintetek:

 

 

..és a kis művészek.

 

Köszönjük a vidám perceket!

További fotók a Galériában!

 

A gyerekek szeretnek zenét hallgatni. Ez vitathatatlan. De úgy a legélvezhetőbb számukra, ha látják a zenészt, a hangszert, előttük születik a muzsika,  sőt még ők maguk is megérinthetik a hangszereket. Ebben az élményben volt részük ismét október 1-én óvodásainknak, amikor is ellátogattak hozzánk a Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola növendékei, és bemutatták hangszereiket.

Ismerős dallamok csendültek fel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük minden résztvevőnek a lelkes zenélést és visszavárjuk őket jövőre is!

 

Fotók a Galériában!

 

Február 6-án került megrendezésre óvodánk immár hagyományos szülői bálja. A szervezők idei választása a Tó-vendéglő alsó termére esett, amely alkalmas volt nagyobb létszám befogadására is, hiszen - nagy örömünkre - egyre több szülő döntött úgy, hogy jönnek és áttáncolják velünk az éjszakát! A bál színe a fekete, fehér és a pink voltak. Íme a teremdíszítés, ami valami fantasztikusra sikerült:

 

 

Profi volt az előkészítés, a szervezés, a dekoráció, és minden az est folyamán, a főszervezők sok belefektetett energiája és a rátermettsége meghozta a várt sikert! Gratulálunk nekik!

Az estet óvónőink tánca nyitotta, a felvétel megtekinthető az óvodai Facebook oldalon:

www.facebook.com

A táncot a vacsora követte, négy féle menüből kedvére választhatott minden bálozó. Nagyon finomak voltak a házi sütemények, melyeket a szülők készítettek el, mindenki megtalálhatta köztük a kedvencét! Köszönjük!

Miután mindenki jót evett és jót ivott, kezdődhetett a karaoke, amelyben a szülői csoportjaink mérettettek meg: minden csoport sorsot húzott, hogy melyik dalt kell elénekelniük. A pártatlan zsűri mindezt háttal hallgatta, úgy pontozta a produkciókat. Legjobbnak a Napocska csoport dalolása bizonyult. Hallgassuk meg őket:

 

 ... és a másik produkciójuk:

És most lássuk a többieket:

A Katica csoport:

 

A Sünisek:

Végül a Csiga-bigások:

 

 

Nagyon jó hangulatot teremtett a közös éneklés, és kezdődhetett a fergeteges táncolás!

 

 

Közben kihirdetésre került, hogy melyik csoport nyerte el a legösszetartóbb csoport címet. Nagy meglepetésükre és örömükre a Süni csoport szülői gárdája - azaz a kicsik - vehették át a címet!

Éjfél előtt került sor a tombolára. Rengeteg felajánlás érkezett be, köszönet mindenkinek, aki ezt megtette! A sorsolás nagyon pergőn zajlott, külön köszönet Kiss Melindának és Szalai-Horváth Dórának!

Valamennyien nagyon vidáman és felszabadultan szórakoztunk, mégegyszer köszönet mindenkinek, akik a szervező munkába bekapcsolódtak!

Reméljük, ez a kis élménybeszámoló meghozza jövőre azoknak a kedvét is, akik esetleg idén kihagyták ezt a jó kis estét!