Copyright 2020 - Köszöntjük honlapunkon.

Ajánló

Neveljünk együtt!

Miért mesélj

minden nap

gyermekednek? 

Mini kiállítás

Zsirai-Kiss Janka
rajzai
______________

A hónap verse, dala

Hogy a csibe, hogy

A hónap fotója

Megérkeztünk!

Szombathely szeretlek - címmel, nyílt óvodások rajzaiból kiállítás 2019. szeptember 19-én a Városházán. Ovinkból 8 rajzot küldtünk be a pályázatra, valamennyi kiállításra került.

 

 

Az óvodapedagógusok szakmai napjának nyitó rendezvényén dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt majd átadta a zsűri által legjobbnak ítélt rajzok készítőinek a díjakat. 

Díjat vehetett át Hanuszek Hugó  és Tuider Hédi a Csiga-biga csoportból.  (Felkészítőjük Horváth-Takács Ágnes)

 

 

Gratulálunk!

 

 

További fotók az alábbi linken:

https://www.szombathely.hu/onkormanyzat/onkormanyzati-hirek/dr-puskas-tivadar/szombathely-szeretlek-rajzkiallitas-a-varoshazan.16760/

 

 

Június 6-án délelőtt Szombathelyen az Arena Savariában  megrendezték az V. Ovi-Kézi Kupát. Tóth Tímea alelnök és a Szombathelyi KKA gondoskodott a felhőtlen jó hangulatról! Ajándékokkal, érmekkel és számos élménnyel térhettek haza az óvodás gyermekeink! Óvodánkat a Napocska csoportosok  képviselték Frigy Lilla és Kovács Nikoletta segítségével. Gratulálunk!

 

 

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága és Oktatásért Felelős Államtitkársága negyedik alkalommal hirdette meg a „Kincses Kultúróvoda” pályázatot valamennyi belföldi óvoda részére. Több mint száz pályázó közül 30 óvoda vehette át az idén ezt a kitüntető címet és a hozzá járó támogatást. Büszkék vagyunk arra, hogy közöttük van óvodánk is! A „Kincses Kultúróvoda 2019” címet feltüntető dísztáblát Iker Gabriella óvodavezető vette át Budapesten május 16.-án. Fekete Péter kulturális államtitkártól. Ez az országos cím intézményünk neveléssel kapcsolatos irányultságáról szóló referencia , elismerése annak a pedagógiai munkának, melyet az óvodánk a kulturális értékek gyermekekkel való megismertetése területén végez. Az elnyert támogatással az óvoda lehetőséget kap arra, hogy a pályázatában kitűzött céljait megvalósíthassa és a művészetek iránt fogékony és a kultúra befogadására képes gyermekeket neveljen.