Copyright 2019 - Köszöntjük honlapunkon.

Ajánló

Neveljünk együtt!

 

Mini kiállítás

Horváth Jázmin
rajzai
______________

A hónap verse, dala

 Érik a szőlő

A hónap fotója

Megérkeztünk!

Szombathelyen első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre október 22-én a „Gyere és tekerj velünk az egészségedért!” kerékpáros nap. A szervezők az óvodásoknak és az általános iskolásoknak rajzversenyt hirdettek ennek kapcsán, a gyerekeknek a kedvenc kerékpáros élményüket kellett lerajzolni. 9 kisgyermekünk rajzát küldtük el a pályázatra, közűlük Bem Panna és Eredics Bálint  a Süni csoportból érmet vehettek át kiemelkedően kreatív rajzukért.  Gratulálunk!

 

A Múzeumfalu őszi rendezvénye minden évben sok óvodát és iskolát megmozgat, hiszen az állatok világára nagyon nyitott és fogékony ez a korosztály. A szervezők igyekeztek most is új helyszíneket kialakítani,  valami mást - új információkat átadni. Az Állatok világnapja egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel.  

 

Ez a nap a zeneművészet legnagyobb alakjaira emlékeztet, segíti a különböző kultúrák zenéinek jobb megismerését.

Életünket keresztül-kasul szövi a zene, a bölcsőtől a sírig. A zene, ami az ember legősibb kifejezési formája, eszköze, amely ősibb, mint a nyelv.

Most a Zene világnapján vendégül láthattuk a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium zeneművészeti tagozatának tanulóit, akik rövid kis zenei darabokkal, azok részleteivel ejtették ámulatba a kis hallgatóságot.  

 

Köszönjük szépen !